2022 Trendleri

TAPTAZE bir yılın ilk ayında soğuk kış hayatının etkisiyle kat kat giyinmeye başladığımız kış sezonunda yazdan çıkıp giyilen Giysiler yük olmaya başlayacak bu durum karşısında 2022 trendlerine ses vermeye ne dersiniz?
2021 yılının son aylarında gündemde olan ve modasının devam ettiği simetriyi bir kenara kaldırıp asimetrik kesimli formlara kapılarımızı modaya açıyoruz…
• Tek omuzlu parçalar ve asimetrik kalem etek formlarla daha özgür yaklaşımları bedenimizde taşımaya hazırlanıyor olacağız.
• Lateks, rugan ve vinyil gibi parlak kumaşlar görünümleriyle günlük hayatımıza çok hızla bir giriş yapacak
• Danteller detaylar ise ürünlerde bütün şekilde değil ama deri ve kadifelerin arasında daha naif kombineli kullanımlarla daha detaylı olarak görüyoruz.
• Oversize sweatshirtler modasını sürdürürken mont ve ceket kalıplarının daha fit bir forma girdiğini zamanla göreceğiz…
Bileklere kadar uzanan elbiseler,etek ve trençkotlar hakimiyeti artarken romantik çiçek desenlerini farklı haraketlilikle birlikte çoklu desenler halinde göreceğiz.
Gömlek, triko ve bluz derin v yaka ince askılı elbiselerin altında görmeye zaten aşina olmuştuk. Bu tarz kombinler daha güçlü ifadeleri temsil ederek karşımıza çıkacak.
2015 yılında ilk trend sinyallerini veren pijama takımı stillerini inceleyebilir. Genelde saten görünümlü ceket ve pantolondan oluşan takımlarla içinize giyeceğiniz sade iç çamaşırınız ya da bir büstiyer ile bütünleştirebilirsiniz. Bu pijama takımlarının kadife dokulu olanlarıyla da çok etkileyici ve dikkat çekici görünürsünüz. Zarif bir stiletto ayakkabı ile hem rahat eder hem de şık görünüm sağlayabilirsiniz. Bu stil, sanırım birkaç yıl daha popülerliliğini koruyacak gibi görünüyor.
90’ların star parçalarından şişme montlar yeniden hayatımıza girdi. Bu şişme montlar soğuklara inat can alıcı renklerdeki tarzlarla sıcacık bir kış geçirebilirsiniz.
Metropol hayatının koşuşturmasında hareket kabiliyetimizi kısıtlamayan ve oldukça şık görünen bu tarz kombinlere dolabımızda hemen yer ayırın derim…