2018 DEKORASYONUNDA KADİFE ÜRÜN MODASI

Değişen dekorasyon trendleri de ömür değil her yıl değişkenlik gösteren trend akımlarıdır.
2018 yılında da sık sık karşımıza çıkacak şeylerden biri de kumaş özelinde, olan “kadife“
90’larda bu yana tanıştığımız ve çok sevdiğimiz kadife kumaşlar 2018 sezonunda hem gardroplarımıza hem de evimize girmeye kararlı.
Biz de bu dekorasyon trendi olan kadifeye hoş geldin diyor ve evimizde nasıl kullanabileceğimizin detaylarını aktarıyorum. Dekorasyonda kadife akımı için bu detaylara dikkat ederseniz çok daha havalı bir eviniz olacağının garantisini şimdiden veriyorum:
Kadife Puflar
Bir an düşünüldüğünde akla beraberinde lüksü ve zenginliği getiren kadifenin, gelişen kumaş teknolojisiyle artık çok daha kullanışlı daha modern klasik tarzlardan uzak durmak da fayda var. Eskiden kullanımı tek renk üzerine olan bu kumaş artık çeşit çeşit desenlere de sahip olmaya başladı. Eğer radikal bir değişimden yana değilseniz, evinizin enerjisini yenilemek için işe kadife kaplı puflar dan  başlayabilirsiniz
Koltuklarınızdan Sıkıldıysanız Yeni Haline Hazır Olun
Kadifenin en sık kullanıldığı ürünlerden biri de elbette ki koltuklardır. Eğer  koltuğunuzdan sıkıldıysanız kadife trendiyle değiştirmek için doğru zaman olabilir. Üstelik bunun için yeni bir koltuk takımı almanıza da gerek yok Var olanları kadifeyle kaplatarak bütçenize uygun şekilde yenileyebilirsiniz. Eğer salonunuz küçükse tercihinizi tek renk bir kumaş seçmek yönünde kullanabilirsiniz. Desenli bir kadife seçimi evin hacmini olduğundan daha küçük göstereceğini unutmayın derim. Ve bu kumaşların bakımını düşündüğümüz de de koyu renk bir kadife koltuk alanlarınızı daha temiz göstermek için en ideal yol olacaktır.
Bu Perdeleri Çok Seveceksiniz
Dekorasyonda kadife perde denildiğinde aklınıza ilk olarak barok bir stil anlayışı gelebilir. Ama doğru renk ve perde ile bunu engellemek mümkün! Eğer modern tarzda bir eviniz varsa ve kadife perde kullanmayı düşünüyorsanız size önerimiz püskülsüz kadife kumaşlara yönelmeniz buna uygun araç gereç detaylandırarak modernleştirmeye başlanabilir.. Evinize uygun bir perde tutacağı, perde askısı ya da perde kol bağı ile tercihinizi zenginleştirebilirsiniz. Örneğin koyu yeşil bir kadife perdeyle altın rengi bir perde kolu ne kadar şık bir görüntü oluşturur siz hayal edin…